Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

LEEFTIJDSGRENS JEUGD EN JONGSTE JEUGD

7-4-2017
Beste (jongste-)jeugdleden,

In aanloop naar het volgende seizoen krijgen wij regelmatig vragen over de nieuwe indelingen van de teams. 

Wij houden voor de indelingen van de jeugdteams de leeftijdsgrens van 1 oktober aan. Dit is volgens de richtlijn van de KNHB. Een jaargang loopt van 1 oktober t/m 30 september.

Bij de overstap van Jongste Jeugd naar de elftallen, gaan wij ervan uit dat kinderen die in de jongste jeugd (om welke reden dan ook) vervroegd zijn doorgeschoven, mee willen en kunnen met hun teamgenootjes. Dit kan dus afwijken van de leeftijdsgrens (1 oktober) van de KNHB! 

Bij de overgang van de D naar de C jeugd, van C naar B, enz., houden wij de leeftijdsgrens van 1 oktober aan volgens de KNHB richtlijn. Dit kan betekenen dat kinderen doubleren en 3 jaar in dezelfde leeftijdscategorie uitkomen.

Mocht u het voor uw kind niet eens zijn met bovenstaande, kunt u hier bezwaar tegen aantekenen. U kunt zich richten tot de desbetreffende Lijncoordinator of tot T&O.

De selectietrainingen voor de A t/m D jeugd worden gehouden in de week van 19-23 juni. Zie daarvoor het artikel elders op deze website.

Met sportieve groet,
T&O