Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Evenementen Familietoernooi

Elk jaar organiseert Veteranen A het familiehockeytoernooi. Het toernooi vindt plaats op Hemelvaartsdag of in het Pinksterweekend.

Voor degenen die niet weten hoe een Familietoernooi in elkaar steekt: het traditionele familietoernooi van de MHC Ede is een fun-filled-family-day-out met standaard mooi weer. 


Formeer een team van minimaal 11 personen: Dit team kan bestaan uit jongens, meisjes, jong of oud. Je kan er voor kiezen om een team te vormen welke echt uit familieleden bestaat, maar ook met alleen vrienden, vriendinnen, je kan een team maken met je damclub of postzegelverzamelaars. Het maakt niet uit of je uitstekend, goed, belabberd of ronduit slecht kunnen hockeyen. Belangrijkste is dat je er zin in hebt en bereid bent om een dag veel plezier te hebben. 


Geef bij de inschrijving aan of je competitie wil spelen of dat je wil worden ingedeeld in de familie poule

Vergeet ook niet te vermelden in welk kleur shirt je team wil spelen.

 

Om teleurstellingen te voorkomen vragen we je snel in te schrijven. We hebben in het verleden al eerder een aantal teams teleur moeten stellen.