Jongste jeugd

Junioren

Senioren

13147737_1009200639160197_1784907665118816965_o.jpg veldzijde (klein).jpg voorkant site 2.png voorkant site.png voorzijde (klein).jpg

Keepersclub Algemeen

Keepersclub MHC-Ede


Wat doen wij:

Bij MHC Ede organiseert de Keepersclub activiteiten speciaal en alleen voor de keepers. Hierbij moet je denken aan keeperstrainingen gegeven door trainers, keepersclinics, gezamenlijke clinics buiten Ede etc. Wat is ons doel:

Onze mening is dat het goal de mooiste plek op het veld is. De keeper is 1 van de 11 belangrijke spelers in het veld. Maar niet iedereen is zich daarvan bewust. Geen team kan zonder een keeper. We streven daarom (vanaf de D-jeugd) naar een vaste keeper voor elk team. Hierbij hoort een goede opleiding voor de keepers en aandacht voor de keeper, ook bij de teamtrainingen. Uiteraard horen daar keeperstrainingen bij en georganiseerde keepersclinics, zowel bij MHC-Ede als elders. Heel belangrijk is het zorgdragen voor goed materiaal voor keepers en de trainingen zodat een keeper zich veilig voelt. De Keepersclub doet dit in nauw overleg met de materiaalcommissie. 

 

Op deze manier gaat er veel aandacht en inspanning uit naar de keepers die ook een heel belangrijk onderdeel van het hele team zijn!


De Keepersclub is van en voor iedere keeper. Dus heb je idee├źn, wil je eens een kijkje komen nemen bij de trainingen, heb je verbeterpunten etc, meldt dit dan bij de Keepersclub en wij gaan ermee aan de slag! Mail naar keepersclub MHC Ede