Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Sponsormogelijkheden MHC EDE

Sponsormogelijkheden MHC EDE


Club- en / of kledingsponsor

Als clubsponsor kunt u natuurlijk gebruik maken van de maximale exposure die de MHC Ede te bieden heeft.  Als clubsponsor heeft u het recht uw naam prominent op alle wedstrijdshirts te vermelden. Een prominente vermelding op onze website, meerdere borden langs de velden.

Maar ook een automatische deelname aan onze Business-club Six-a-Side – een 4-tal avonden per jaar waarop u op informele wijze met en tegen "hockeyminded” ondernemers uit de regio een sportief partijtje hockey speelt.  Altijd begeleid door en afgesloten met een hapje en een drankje….

Daarnaast heeft u als sponsor ook nog de mogelijkheid een team uit de eerste lijn te adopteren en deze naar uw eigen inzichten te "begeleiden” 

Op dit moment dragen de JML groep en de Rabobank - het predicaat ‘hoofdsponsor’ en zijn AXI Keukens, De Bunte Vastgoed en Sportted onze trotse co-sponsoren.


Businessclub Six-a-side

Als deelnemer aan de Business club Six-a-Side speelt u vier keer per jaar een partijtje hockey. Six-a-Side, dus 6 tegen 6, op een half veld zonder scheidsrechters en keepers…

Hockeykwaliteiten zijn niet belangrijk, napraten met een hapje erbij wél.  In totaal zijn er circa 60 personen aan het sporten en netwerken.  Bedrijfsleden van Six-a-Side kunnen voorafgaand aan – of na afloop van de wedstrijden een presentatie houden.


Dit houdt het lidmaatschap van Six-a-Side in ieder geval in:

deelname aan alle activiteiten, inclusief eten en drinken

volledige benutting van alle sponsormogelijkheden van MHC Ede

twee reclameborden per veld (zelf aan te schaffen, blijft eigendom sponsor)

narrow casting: adverteren op het flatscreen in het clubhuis

vermelding op de website www.mhc-ede.nl - eventueel met link

teamsponsoring

afspraken op maat zijn altijd mogelijk

Leden van Six-a-Side zijn naast de sponsoren onder meer: Hage Advocaten en Café Premier. Niet spelende Business leden zijn onder andere Leds4You, BSS (Batavier Software Support) / Electronic Service, van Tiem Elektro, Sportted en OVD Opleidingen

Incidenteel wordt onze Business club uitgebreid met een uitnodiging naar onze overige sponsoren.Bordsponsoring

Dat is nog eens scoren….

Eén – of meer – reclameborden langs 1 van onze velden. Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen stek uit te kiezen - met een contractduur van 3 seizoenen.

De borden hebben een lengte van 3 meter (per lengte) en zijn 0,75 meter hoog. Voor het ontwerp en de uitvoering daarvan hebben wij verschillende aanbieders. De productiekosten voor de borden zijn uiteraard afhankelijk van het ontwerp en aantal.  

Borden op speciale locaties zoals aan of bij het clubhuis – toeslag in overlegOld Stars for Young Stars

Een speciale vorm van sponsoring binnen onze club.  Oud speelster en spelers van Dames-1 of Heren-1 ondersteunen de club waar ze zelf geschitterd hebben. Ook zij hebben genoten van een fantastische periode bij MHC Ede en ondersteunen de huidige jeugd om het beste uit hun mogelijkheden te halen en eventueel zelfs in hun voetsporen te treden…

Deze sponsorinkomsten zijn "gewaarmerkt” en worden daadwerkelijk gebruikt om de jeugdopleiding van de MHC Ede naar een hoger peil te tillen.  Zo moet u denken aan extra trainingsmateriaal – maar ook kleding voor alle begeleiders en coaches van de jeugdteams….

Er hangt een grote plaquette in ons clubhuis – gemaakt van fraaie duurzame materialen – waar de Old Stars bordjes aan hangen.  


Teamsponsoring 

MHC Ede vindt het fantastisch wanneer een lid en/of ouder via zijn/haar bedrijf een team wil sponsoren met wedstrijdkleding, trainingspak of –jack, andere kleding, ballen tassen en sticks en deze te voorzien van het bedrijfslogo. 

Ieder team is trotser - en sterker - wanneer ze als ‘team’ het veld oplopen….

Heeft u er al eens gedacht een team te adopteren, deze geheel op uw eigen wijze te kleden en daarmee de uitstraling van uw bedrijf ook op andere velden in de regio – of zelfs daarbuiten - te vergroten?  Maatwerk

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de talloze andere mogelijkheden:

Graag praten wij met u over hiervoor niet genoemde vormen van sponsoring of samenwerking: een full colour banner in de ballenvanger,  sponsoring in – en met - een doel,  materialen, de introductie van een club card ?  Wij horen het graag…


 

Voor de aanvullende voorwaarden en regelingen met betrekking tot sponsoring binnen de MHC Ede verwijzen wij graag naar het sponsor-regelement van de MHC Ede.