Informatieavond Sport High School Hockey | 9 januari

6-1-2018

Voor alle toekomstige brugklassers:

Sinds augustus 2016 organiseert MHC Ede samen met het Pallas Athene College de Sport High School Hockey (SHS). Bij de SHS kun je tijdens schooluren extra trainingen krijgen in je favoriete sport en krijg je (in de brugklas) 1 keer per week extra krachttraining. Je traint 2 keer per week op de dinsdag- en de woensdagochtend op de club. In de winter train je op deze dagen in de zaal.

Je kunt je voorstellen dat dit een geweldige impuls kan geven aan je techniek en je hockeyspel. Bijkomstig voordeel is dat kinderen die vaker ('s ochtends) sporten, betere schoolprestaties leveren. De school kan je hierbij bovendien een handje helpen door mee te kijken met je (week)planning.

Iedereen kan meedoen met de SHS, de enige voorwaarde is dat je op het Pallas Athene College zit of op het Streek aan de Zandlaan. En natuurlijk dat je hockey heel leuk vindt!

Wij willen je, als toekomstig brugklasser, uitnodigen om samen met je ouders naar de informatieavond Sport High School Hockey te komen. Deze wordt gehouden in het clubhuis van MHC Ede op dinsdag 9 januari a.s. om 19:00 uur.

Wil je je hier wel even per mail voor opgeven? Dit kan op [email protected] vóór 7 januari a.s. Als er nog vragen zijn, horen we het graag!

Met sportieve groet,

Edwin Schreuder