Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Bastiaan Bunnik wordt hoofdcoach Heren MHC Ede

27-5-2018
Nieuwsafbeelding

Bastiaan Bunnik wordt komend hockeyseizoen de nieuwe hoofdcoach van de heren van MHC Ede. Bunnik (37) was de afgelopen 4 jaar coach van HC Klein Zwitserland Dames 1. Hij volgt Eveline van der Pas op, die na drie jaar vertrekt bij MHC Ede. Op dit moment speelt Heren 1 in de Play-offs om promotie naar de Overgangsklasse tegen HV Weert.

"Met de aanstelling van Bastiaan kiezen we voor een coach die zich naast Heren 1 breder gaat inzetten voor de talentontwikkeling van MHC Ede. Zowel de selectie als het bestuur zijn overtuigd van een mooie match met Bastiaan, die de selectie kan meenemen naar het volgende niveau", aldus Marcel Willemsen, bestuurslid Tophockey.

Voor Bunnik is zijn aanstelling als hoofdcoach van MHC Ede H1 een geweldige uitdaging: "Bij Ede krijg ik de kans om met een ambitieus team aan de slag te gaan dat ik al een paar jaar volg. Na vier jaar dameshockey, verheug ik mij erop om met deze talentvolle heren de volgende stappen te zetten naar de Overgangsklasse. Samen met Edwin Schreuder (Technisch Manager) wil ik hiernaast ook een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jongenslijn op MHC Ede.”

Spelers met de ambitie om volgend seizoen in MHC Ede Heren 1 te spelen zijn van harte welkom op de open trainingen van 5*, 8*, 10*, 12, 14, 17 en 19 juni van 20:00 tot 22:00 uur. Aanmelden kan via [email protected].*Afhankelijk van verloop play-offs