Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Vernieuwing velden start deze week

19-6-2018

Als MHC Ede zijn wij verheugd met de ontwikkeling van ons prachtige complex. Na een schitterend nieuw clubhuis kunnen we jullie mededelen dat wij in de komende maanden twee velden gaan vernieuwen. Ons huidige waterveld wordt voorzien van een nieuwe toplaag. En ons tweede veld (evenwijdig) aan het clubhuis zal worden omgetoverd tot een tweede waterveld.


Deze week starten de werkzaamheden zodat voor aanvang van het nieuwe seizoen de velden klaar zijn. Concreet zal deze week een begin gemaakt worden met het vervangen van de toplaag van ons huidige waterveld. Dit veld zal naar verwachting voor 1 augustus weer bespeeld kunnen worden. Met het aanpassen van ons tweede veld zal begin juli worden begonnen. Dit veld zal dan naar verwachting uiterlijk 1 september gereed zijn. De weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de voortgang van de werkzaamheden, vandaar dat wij een slag om de arm houden wanneer de velden gereed zijn om te bespelen. 


Houd er rekening mee dat vanaf deze week tot de start van het nieuwe seizoen er minder velden beschikbaar zijn voor trainingen en oefenwedstrijden.


Heel veel dank aan de Kunstgrascommissie bestaande uit Edwin Verhoef, Peter Sauer, Ewald Draaijer en Marcel Willemsen voor al hun inspanningen om dit te voor elkaar te krijgen! 


Namens het bestuur,

Alex Kiffen