Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Meld je aan voor de Bitjes Hapdag op zaterdag 1 september

12-7-2018
Nieuwsafbeelding

Bij hockey is een hockeybitje een vereiste om de sport veilig te kunnen beoefenen. Wil je een bitje dat speciaal voor jou op maat gemaakt is tegen een gereduceerd tarief? Kom dan naar de Bitjes Hapdag op MHC Ede op 1 september.

Op zaterdag 1 september aanstaande kun je een afdruk laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief. Of je nu een standaard kleur wil, een bitje in de kleuren van MHC Ede of roze met vlinders: alles is mogelijk. Voor melkgebit, wissel gebit, uitgewisseld gebit en gebit met beugel: voor elke kaak is een bitje op maat mogelijk.

De voordelen van een op maat gemaakte gebitsbeschermer:
1. Goede pasvorm waardoor je makkelijk kunt
ademen, praten en slikken

2. Maximale bescherming

3. Bitje nooit meer in het hete water vervormen

4. Ruimte uitsparing voor wissel gebit

5. Mogelijkheid declareren zorgverzekering

6. Voor elke kaak een passend bitje

Het team van Orthodontiepraktijk Binda is op zaterdag 1 september aanwezig van 10.00-13.00 uur, je kunt vrij binnenlopen in het clubhuis van MHC Ede. Graag wel even van te voren aanmelden zodat je snel aan de beurt bent, je aanmelding is reeds uitgeprint en je ontvangt een bevestiging. Betalen kan alleen contant. Lees voor uitgebreide informatie en mogelijkheden de flyer (zie bijlage).


Aanmelden via: http://shop.gebit.nl/