Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Begeleidingsteam H1 bijna rond

31-7-2018
Nieuwsafbeelding

Eerder maakten we bekend dat Bastiaan Bunnik is aangesteld als hoofdcoach van Heren 1. Zondag 5 augustus start de selectie met de voorbereiding op het 1e seizoen in de Overgangsklasse. Een mooi moment om de rest van de begeleiding te presenteren. Bastiaan wordt dit seizoen ondersteund door Stefan Boere (assistent trainer/coach), Bert Bunnik (assistent trainer) en Erik Bravenboer (fysio en fysieke training). Er wordt nog gezocht naar een manager om het begeleidingsteam te completeren.


Bastiaan: "Sinds mijn aanstelling zijn we druk bezig geweest om een goede selectie samen te stellen, maar minstens zo belangrijk is een sterk begeleidingsteam. Met de steun van het bestuur is dat gelukt. Ik heb ontzettend veel vertrouwen in de samenwerking met deze heren en hoop snel een enthousiaste manager te vinden!” 


Stefan Boere is geen onbekende op de club. Als oud-speler van Ede Heren 1 en assistent bij Wageningen Dames 1 brengt Stefan de nodige ervaring mee. Daarnaast kent hij een hoop van de huidige spelers goed. Veel van hen hebben Stefan in het verleden als jeugdtrainer gehad. 


Bert Bunnik zal één training in de week op het veld staan. Decennialang is Bert actief in de nationale en internationale top van de hockeywereld. Deze kennis en ervaring zal goed van pas komen om met de selectie de stap te maken naar een sterke Overgangsklasser.


Erik Bravenboer was de afgelopen jaren al actief betrokken bij Heren 1 vanuit zijn praktijk Fysiomed Bravenboer. Middels een preventief fysiek programma proberen we de blessures voor te zijn. Mochten er toch blessures optreden dan kunnen de spelers direct terecht voor de juiste behandeling. 


VACATURE: MANAGER

Heren 1 zoekt met smart een enthousiaste man of vrouw die het leuk vindt om met deze groep komend seizoen op pad te gaan als manager. Belangrijkste voorwaarde is dat deze persoon het leuk vindt om in de onderlinge relaties te investeren en daarmee vooral buiten het veld het teamproces positief stimuleert. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar Bastiaan: [email protected]