Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

MHC Ede woensdag op kinderfestival tijdens de Heideweek: kom je ook?

20-8-2018
Nieuwsafbeelding

Aanstaande woensdag 22 augustus, tijdens de Heideweek, vindt op het Kuiperplein weer het jaarlijkse kinderfestival plaats voor kinderen van 0 - 12 jaar. Allerlei organisaties laten kinderen kennismaken met hun activiteiten. Er zijn leuke workshops, proeflessen en demonstraties op het gebied van sport, spel, muziek, dans en creativiteit. Meedoen, kijken en beleven, het kan allemaal van 13.30 tot 17.00 uur.


MHC Ede staat ook op het kinderfestival om zo ouders en kinderen met onze club en sport kennis te laten maken. Vind je het leuk om ons daarbij te helpen? Dat kan! Kom woensdag in je MHC Ede tenue naar het Kuiperplein en neem je hockeystick en zoveel mogelijk vriendjes mee!


Ook ouders zijn van harte uitgenodigd om mee te helpen. Je kunt je van tevoren aanmelden via [email protected], maar gewoon gezellig langskomen kan natuurlijk ook. Graag tot woensdag!