Jongste jeugd

Junioren

Senioren

13147737_1009200639160197_1784907665118816965_o.jpg veldzijde (klein).jpg voorkant site 2.png voorkant site.png voorzijde (klein).jpg

Jacqueline Schumer beoogde nieuwe secretaris

3-10-2018
Nieuwsafbeelding

Jacqueline Schumer is de beoogde nieuwe secretaris en loopt op dit moment mee met het bestuur. Zij gaat de functie overnemen van Patty van Harselaar. Als de benoeming van Jacqueline tot secretaris tijdens de ALV van 28 november goedgekeurd wordt, zal zij officieel deel uitmaken van het bestuur.


Introductie Jacqueline:

"Misschien ken je me al of heb je me wel eens zien rondlopen op de club. Ons gezin is er al een jaar of 4 regelmatig te vinden. Ik ben Jacqueline Schumer, moeder van Roben (11) en Nieck (9) en getrouwd met Rutger Schumer. Nieck speelt hockey in de E8 en het hockeyen is zijn lust en zijn leven. Onze andere zoon voetbalt. Mijn man en ik wisselen de zaterdagochtenden af. De ene keer ben ik dus hockeymoeder en de andere keer voetbalmoeder. En als onze sociale agenda het toelaat, komen we ook graag kijken op een zondag bij Heren 1.


 

Het zou kunnen zijn dat je mailtjes van mij ontvangt, aangezien ik vanaf eind september de secretariaatswerkzaamheden van Patty van Harselaar heb overgenomen. Mocht je me zien lopen, spreek me graag aan voor een praatje, zodat ik snel alle gezichten bij de namen leer kennen. Ik heb heel veel zin in deze uitdagende klus en hoop tegelijkertijd op jullie hulp om alles zo snel mogelijk goed in de vingers te krijgen.”

 

 

Hartelijke groet,


 

Namens het bestuur van MHC Ede,

Alex Kiffen