Na 31 oktober werkt de oude MHC Ede app niet meer!

24-10-2018

Ben jij al over op de nieuwe MHC Ede app? Na 31 oktober zul je bij het openen van de oude app een foutmelding ontvangen en zal deze zichzelf weer afsluiten. Om dit te voorkomen raden wij je aan om voor 31 oktober de vernieuwde app in gebruik te nemen om op de hoogte te blijven van informatie rondom je team, trainingen, wedstrijden, taken, digitaal wedstrijdformulier en clubnieuws. Dit doe je door in te loggen met je lidnummer en wachtwoord.

Voordelen nieuwe MHC Ede app:

·        Een nieuw design, met ondersteuning van de meest recente telefoons

·        Doorgeven van presentie op familie-niveau

·        Direct kunnen doorgeven van presentie in de timeline

·        Het kunnen toevoegen van favoriete teams aan de timeline (ook van andere clubs)

·        Het kunnen verbergen van bepaalde teams in de timeline

·        Meer informatie over de locatie van trainingen en wedstrijden (adres- en zaalinformatie), ook direct in de timeline

·        Betere overzichten van recente uitslagen

Hoe kan ik inloggen?
Inloggen doe je met je lidnummer en wachtwoord. Je lidnummer kun je terugvinden op de contributie-nota van de club of opvragen via
[email protected] Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je bij het inloggen op de app via de optie 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord opvragen.

Heb je de app nog niet gedownload? Zoek dan op ‘MHC Ede app’. Je ziet dan ons clublogo met de tekst ‘LISA Ledeninformatiesysteem’. Deze app downloaden en vervolgens inloggen.

Hartelijke groet,

Namens het bestuur van MHC Ede,