Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Streethockey clinic: only for boys (werving nieuwe leden)

28-10-2018
Nieuwsafbeelding
Gedurende het gehele jaar organiseert MHC Ede verschillende evenementen en clinics om nieuwe (jongste)jeugdleden te werven. Om meer jongens te enthousiasmeren voor hockey introduceren we een nieuwe clinic: Streethockey for Boys!

In deze Streethockey clinic voor jongens van 6 t/m 12 jaar krijgen de deelnemers les van de streethockeyspecialist van Nederland: Leen Timmers uit Heren 1. Hij laat zien hoe leuk, uitdagend en spectaculair (street)hockey kan zijn. Leen geeft deze clinic op vrijdag 9 november van 17.00 - 18.00 uur op het parkeerterrein van de club.

De komende week worden op de basisscholen in Ede en omstreken de flyers uitgedeeld en kunnen belangstellenden zich aanmelden via [email protected]. Maar het zou heel fijn zijn als iedereen deze stoere clinic onder de aandacht kan brengen bij (de ouders van) onze doelgroep, deel deze informatie alsjeblieft!

Onze eigen hockeyboys van de Hockeyschool t/m JD kunnen op 9 november van 17.00 - 18.30 uur ook ervaren hoe leuk streethockey is. Hierover ontvangen ze nog aanvullende informatie.

En voor de meiden: we zijn aan het kijken of we na de winterstop ook een Streethockeyclinic only for Girls kunnen organiseren.