Jongste jeugd

Junioren

Senioren

13147737_1009200639160197_1784907665118816965_o.jpg veldzijde (klein).jpg voorkant site 2.png voorkant site.png voorzijde (klein).jpg

Fysiotherapeutische ondersteuning MHC Ede

25-9-2019
Nieuwsafbeelding
Ook dit seizoen kunt u weer terecht bij onze vaste fysiotherapeuten Erik Bravenboer (FysioMed Bravenboer) en Kai Rudelsheim (Paradocs Ede). 

Erik is aanspreekpunt voor leden van onze vereniging van de A- en B-jeugd en de senioren, Kai stelt zich beschikbaar voor de jongste jeugd en de C- en D-junioren.

Maar wie zijn nu eigenlijk Erik Bravenboer en Kai Rudelsheim?

Erik Bravenboer is in zijn arbeidsleven met zijn team van fysiotherapeuten al ruim 25 jaar dagelijks actief om o.a. sporters weer op sportniveau terug te brengen. Erik is sinds 2013 actief als fysio voor onze hockeyclub. Het sportadvies spreekuur op dinsdagavond is daar onderdeel van. Iedere dinsdag vanaf 19u15 kunnen leden binnen lopen met vragen over grote en kleine blessures. Het doel is om juist bij kleine (overbelastings)klachten erger te voorkomen middels onderzoek en het geven van advies om de sporter weer snel verder te helpen. Zowel junioren als senioren zijn welkom tijdens het spreekuur. Bij de jongeren is ook het overleg met ouders en trainers van groot belang.

Mocht u gebruik willen maken van het sportadvies spreekuur, bel of mail naar:
Tel: 0318-614700
Voor meer informatie: www.fysiomed-ede.nl

Kai Rudelsheim is eigenaar van Paradocs Ede en is van beroep (kinder)fysiotherapeut. Zijn specialisatie is sport en bewegen. Al ruim 15 jaar is Kai actief op de MHC Ede als speler, ouder en trainer. Op aanvraag verzorgt Kai loopscholing aan jeugdteams op onze vereniging. Dit verzorgt hij niet alleen op de vereniging maar ook vanuit zijn praktijk op de Stationsweg. Kai merkt dat er onder ouders veel vragen zijn over trainen en mogelijke blessures. Hij onderscheidt zich door de kinderen niet te zien als kleine volwassenen. Hij bekijkt ze als individu met de kindspecifieke problematiek en benadert ze ook op deze manier. 

Iedere woensdag (vakanties uitgezonderd) van 17u15-18u15 is er een inloopspreekuur (zonder afspraak) voor de kinderen met hun ouders voor een eerste diagnose.

Naast deze ondersteuning op het gebied van blessures en blessurepreventie ondersteunt Kai T&O en trainers op het gebied van loopscholing en de fysieke ontwikkeling van de jongere jeugd. "Voorkomen is beter dan genezen", volgens Kai.

Als u gebruikt wilt maken van de kennis en diensten van Kai kunt u contact opnemen via: 
Tel: 06-44568104
Of kijk op: www.paradocs.nl