Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering | 27 november

20-11-2019
Nieuwsafbeelding

Beste ereleden, leden, ouders van jeugdleden en overige belangstellenden,

Het bestuur van MHC Ede nodigt je van harte uit om de Algemene Ledenvergadering van woensdag 27 november aanstaande bij te wonen. In het clubhuis staat vanaf 19.45 uur koffie en thee klaar en om 20.00 uur starten we de vergadering.

Tijdens de vergadering zal naast het doorspreken van de FinanciĆ«n aandacht zijn voor de ontwikkeling van ons ledenaantal en de manieren waarop we daarop proberen invloed uit te oefenen. 

Daarnaast nemen we helaas afscheid van een van onze bestuursleden en vragen we aandacht voor een aantal openstaande vacatures binnen onze club.

De agenda ziet er als volgt uit:

1. Welkom

2. Ingekomen stukken/ afmeldingen

3. Vaststelling notulen ALV 26 juni 2019 (zie bijlage)

4. Afscheid bestuurslid Marcel Willemsen

5. Financiƫn a. Jaarverslag b. Financieel verslag c. Verslag kascommissie d. Goedkeuren balans van de staat van baten en lasten van afgelopen boekjaar e. Verlenen decharge aan bestuursleden

6. Ontwikkeling ledenaantal a. Ledenwerving/Verenigingsondersteuning Rabobank b. Verenigingsvorm

7. Ondertekening Sportakkoord

8. Vacatures

9. Update T&O

10. Rondvraag

Tijdens de vergadering is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen. Heb je nu al vragen, dan kun je deze alvast aan het bestuur mailen via [email protected].

Wij zien je graag op woensdagavond 27 november a.s. 

Hartelijke groet, namens het bestuur van MHC Ede,

Alex Kiffen