Jongste jeugd

Junioren

Senioren

13147737_1009200639160197_1784907665118816965_o.jpg veldzijde (klein).jpg voorkant site 2.png voorkant site.png voorzijde (klein).jpg

Update MHC Ede en het coronavirus

19-3-2020
Nieuwsafbeelding

Wat zitten we in een onwerkelijke situatie, wat een ongelofelijk effect heeft het coronavirus op zo veel verschillende vlakken. Het raakt ons allemaal.

Sporten helpt om je hoofd leeg te maken, even met iets anders bezig te zijn. Wij raden iedereen aan om in beweging te blijven. Maar houd hierbij wél rekening met de richtlijnen van het RIVM, dus niet in groepsverband sporten om verspreiding van het virus te voorkomen.

Verboden toegang terrein MHC Ede

Tot 6 april is onze accommodatie in ieder geval gesloten. De gemeente Ede heeft aangegeven regelmatig groepen mensen op ons terrein te zien. Dit is ongewenst. De gemeente gaat daarom borden op ons terrein plaatsen dat in verband met de maatregelen rondom het coronavirus het terrein van MHC Ede voor iedereen verboden toegang is. De politie controleert en handhaaft op naleving van dit verbod. Dit geldt niet alleen voor ons terrein, maar voor alle buitensportaccommodaties.

Doe mee aan de Skills & Trick Challenge

Vind je het ook lastig om je hockeystick te laten liggen? Doe dan mee aan onze eigen Skills & Trick Challenge:

Bedenk je eigen hockeytrick, oefen dit tot in de perfectie en maak hiervan een video. Deel je trick met je teamgenoten via whatsapp of insta en daag elkaar uit. De trick mag ook een ludieke act(ie) met hockeystick zijn.

Als het hockeyen weer begint organiseert Veteranen C op een Super Sunday een Skills & Trick wedstrijd. Dan kun je jouw skills and tricks laten zien en wie weet ga jij er met een van de vele prijzen vandoor. Prijzen worden o.a. door Sportted beschikbaar gesteld.

Inspiratie nodig, kijk dan hier:

 

 

Blijf fit met workouts van TeamNL

TeamNL wil Nederland inspireren, ook in deze bijzondere periode. Welke sport je ook doet, er is altijd een workout die je thuis kan doen! Op het platform Fit met TeamNL laten onze nationale sporters graag zien hoe zij met beperkte ruimtes en mogelijkheden toch kunnen trainen en hun workouts doen. Doe mee en blijf fit!

Laten we met zijn allen tijdens deze vreemde en ook in veel opzichten vervelende situatie elkaar steunen en naar elkaar omzien!

Hartelijke groet,

Namens het bestuur van MHC Ede,

Alex Kiffen