Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Nieuwe heerlijke wijnen van Wijnhuis Bennekom in de MHC Ede Webshop

20-5-2020
Nieuwsafbeelding

Onze vaste wijnleverancier Wijnhuis Bennekom heeft nieuwe wijnen aan onze webshop toegevoegd. Koop deze heerlijke wijnen en steun de club én onze lokale bedrijven. Als je vandaag (20 mei) voor 20.00 uur besteld, dan wordt de wijn vrijdag na 14.00 uur bezorgd. Alle opbrengsten, na aftrek van inkoop, gaan naar de club. Zo kunnen we samen de gederfde horeca-inkomsten een beetje compenseren. 

Op naar een mooi en zonnig hemelvaartsweekend!

Philibert du Charme | Chardonnay | Doos van 6 flessen | € 45,00

Een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, aangezien deze wijn 8 maanden houtrijping heeft gehad. 
Een rijke neus met zeer aromatische en fruitige geuren van verse bananen en peren, gevolgd door houtachtige tonen van praline en gekonfijte kastanjes. Deze zeer verfijnde en delicate wijn is vol en fris in de mond en in de finish komen peer en vanille naar voren. 

Heel goed te drinken als aperitief en een perfecte aanvulling op vis met romige saus, schaal- en schelpdieren en verse geitenkaas.

Philibert du Charme | Languedoc | Doos van 6 flessen | € 45,00

Deze blend van Cabernet Sauvignon en Merlot heeft een mooie, intense kersenrode kleur. Complexe aroma's van verbrand hout, zoethout, koffie, donkere chocolade, gevolgd door kersen en zwarte bessen en kruidige tonen van kaneel en komijn. De wijn is rijk en rond met rijpe tannines in de mond. Het is een verleidelijke, elegante en complexe wijn. 

Deze wijn gaat goed gepaard met stoofschotels, lam, eendenborst en geitenkaas.

Calalenta Merlot Rosato | Abruzzo | Doos van 6 flessen | € 59,00

Calalenta Rosé is het Italiaanse alternatief voor een ‘Provence style rosé’. De kleur is zeer licht roze,  frisse aroma’s in de neus van aardbei, vers gesneden watermeloen en rozenblaadjes. Verfrissende smaak met tonen van fris fruit, bloemen en zachte minerale tonen, gevolgd door een lange afdronk met een frisse zuurgraad in combinatie met vers fruit.

Calalenta Rosé  is heerlijk als aperitief of als begeleider van verschillende visgerechten, frisse salades en gegrild vlees.

Proost!

Houd de MHC Ede website, app, facebook en insta in de gaten. We voegen regelmatig nieuwe artikelen toe aan onze MHC Ede Webshop (http://www.mhcedeshop.nl)