Jongste jeugd

Junioren

Senioren

13147737_1009200639160197_1784907665118816965_o.jpg veldzijde (klein).jpg voorkant site 2.png voorkant site.png voorzijde (klein).jpg

Update teamindelingen

30-5-2020
Nieuwsafbeelding

Beste hockeyers/sters, 

Ondanks deze rare periode zijn we zoals we 8 mei al eerder gecommuniceerd hebben, op de achtergrond druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2020-2021. De TIP- en de vragenformulieren zijn bestudeerd, gesprekken en overleggen gevoerd. Concept indelingen gemaakt, gewikt en gewogen en weer aangepast. Kortom een intensief proces, waarbij we met de grootst mogelijk zorg tot een definitieve indeling gaan komen. De komende week gaan we "de puntjes op de i zetten", zodat we op zaterdag 6 juni de nieuwe teamindeling voor het seizoen 2020-2021 kunnen publiceren op de website.

Bij sommige "lijnteams" gaan we starten met een trainingsgroep waar nog spelers/speelster vanaf gaan vallen. We doen dit omdat de onderlinge verschillen tussen de spelers/speelsters klein is. Daarom willen we nog extra naar deze groepen kijken, zeker nu we vanaf komende week géén trainingsbeperkingen hebben voor onze jeugdteams. Deze trainingsgroepen gaan 2 weken trainen, waarna we een definitieve keuze maken. Zaterdag 20 juni zal dan ook voor deze "lijnteams" de definitieve teamsamenstelling bekend zijn.

Vanaf maandag 8 juni  tot en met vrijdag 26 juni zal getraind worden in de nieuwe teamsamenstellingen. We gaan proberen het huidige trainingsschema zo veel mogelijk te hanteren, na het weekend volgt hiervoor het definitieve schema. Op dit moment zijn we nog druk bezig met het benaderen en vastleggen van trainers en coaches voor komend seizoen. Er zijn zeker nog genoeg plekken die gevuld moeten worden. Dus wanneer je ambitie hebt als trainer of coach dan graag een bericht aan Lukas Westra.  

In juni is er dus 3 weken de tijd om kennis te maken met je nieuwe teamgenoten, aan elkaar te wennen en alvast de basis te leggen voor een leuk seizoen. Wanneer de situatie en de RIVM richtlijnen het toelaten, willen we de periode tot aan de zomervakantie ook gebruiken om ouderbijeenkomsten te plannen voor elk team. 

Ondanks dat het trainen in alle rust fijn is, hopen we jullie allemaal toch snel weer op ons mooie complex te zien! 

T&O en de Lijncoördinatoren