Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Save the date: Algemene Ledenvergadering op 1 juli | fysieke bijeenkomst

5-6-2020
Nieuwsafbeelding

Door de nieuwe mogelijkheden willen we als bestuur toch een fysieke bijeenkomst van de Algemene Ledenvergadering organiseren op woensdag 1 juli. Daarbij houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM. De datum van de online ALV op 24 juni komt hiermee te vervallen. 

Wij vinden het belangrijk om jouw mening en ideeën te horen over het reilen en zeilen van de club. De Algemene Ledenvergadering (ALV) is een goed moment om je stem te laten horen. We heten je daarom op 1 juli van van harte welkom in ons clubhuis, dat vanaf dat moment eindelijk weer open is. De agenda maken we uiterlijk 2 weken voor de ALV bekend.

  • Inloop vanaf 19.45 uur
  • Start ALV om 20.00 uur

De bar is deze dag ook weer voor het eerst open, gezellig als je na de ALV nog even blijft borrelen. Na zo'n lange tijd van elkaar niet gezien te hebben kunnen we gezellig bijpraten en spekken we gelijk de bar.  

Graag tot 1 juli!

Namens het bestuur,

Alex Kiffen