Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Urgent: forse aanscherping coronaregels MHC Ede

25-9-2020
Nieuwsafbeelding

Naar aanleiding van diverse incidenten binnen MHC Ede zijn wij als bestuur genoodzaakt de handhaving van regels rondom COVID-19 fors aan te scherpen. Een groot deel van de bezoekers/spelers neemt namelijk onvoldoende verantwoordelijkheid bij het hanteren van de afstandsregel. Dit dwingt ons helaas strenger te controleren en te handhaven.

Hiervoor hebben wij een afscheiding gemaakt rondom veld 1 waardoor er op veld 1 en de tribune plek is voor 250 bezoekers. Om deze ruimte te betreden zal er gedurende de piekmomenten controle zijn op de toegang en het aantal personen gemaximeerd worden op 250. Tevens dient men zich te registreren. 

Hetzelfde geldt voor het betreden van het terras, het gedeelte onder de veranda en het clubhuis. Dit kan enkel nog via de betonnen trap aan de zijde van veld 2. Ook hier zal op piekmomenten controle zijn op toegang en het aantal personen gemaximeerd zijn op 96. Ook hier is registratie noodzakelijk. Onder de veranda mogen maximaal 3 personen op 1 bank zitten, waarbij je de rood-witte kruisen vrijlaat.

VOL=VOL

Wij nemen deze maatregelen om ieders gezondheid te beschermen. Jouw hulp is hier ook bij nodig!

Voor de duidelijkheid: voorkom dat je ’nauw contact’ wordt van iemand. Je wordt aangemerkt als ‘nauw contact’ wanneer je langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van iemand bent geweest die binnen 48 na het contact ziek wordt. De GGD zal bij een contactonderzoek aangeven dat je voor 10 dagen in quarantaine moet met alle  sociale en eventueel zakelijke gevolgen van dien.

Voorkom dit en houd afstand!

Met sportieve groet,

Patrick Roke - coronaverantwoordelijke MHC Ede

Alex Kiffen - voorzitter MHC Ede