Jongste jeugd

Junioren

Senioren

13147737_1009200639160197_1784907665118816965_o.jpg veldzijde (klein).jpg voorkant site 2.png voorkant site.png voorzijde (klein).jpg

Trots op MHC Ede

14-11-2020
Nieuwsafbeelding

Natuurlijk was het balen dat de senioren even niet konden trainen en dat niemand competitie mag spelen. Het is even tanden op elkaar, de gezondheid van iedereen staat voorop. Dat begrijpt iedereen, maar leuk is anders. 

In deze bijzondere tijd gebeuren er gelukkig wel mooie dingen op onze club. Dingen waar wij als bestuur trots op zijn. Het is alleen niet voor iedereen zichtbaar, omdat de club voor veel leden gesloten is. Daarom zetten we het op papier. Want dat ons cluppie zoveel moois voor elkaar krijgt binnen de huidige corona beperkingen, dat is echt iets om bij stil te staan en van te genieten.

We zijn trots op: 

  • De sterke groei van het aantal leden (jeugd en senioren) door de succesvolle wervingsacties in de zomerperiode en begin van het seizoen. Met dank aan een betrokken groep leden die zich zorgen maakte over de aanwas van nieuwe leden en het initiatief nam om hier samen met de Evenementencommissie Jongste Jeugd iets aan te doen. Dankzij hun inspanning hebben we nu 88 leden erbij (over het hele vorige seizoen was dit 58). De KNHB heeft aangegeven dat wij als een van de weinige hockeyclubs in Nederland groeien qua leden, een geweldige prestatie dus!
  • De tomeloze inzet van het Technisch Management om een aantrekkelijk en gevarieerd programma voor de jongste jeugd en junioren op te zetten zodat tijdens de competitieloze zaterdagen toch gehockeyd kan worden. Van interne wedstrijden tegen andere teams, Sevens (7 tegen 7 spelen met gemengde teams) tot specialistentrainingen van Dames 1 en H1.
  • De enthousiaste reacties en medewerking van scheidsrechters om de interne wedstrijden van de jeugdteams te fluiten, hoe fijn is dat!
  • Het binnenkort opstarten van het Adoptieprogramma waarbij H1 jeugdteams adopteert en het betreffende team 2 keer training geeft en 1 keer coacht bij een wedstrijd.
  • Het feit dat veel leden functies willen invullen: Annemarijn Siezen (Coördinator Jongste Jeugd), Charlotte Hols-IJpkemeule (beoogd bestuurslid Technisch bestuurder jongste jeugd en breedte), Richard Beers (beoogd bestuurslid Werving & Behoud), Martijn Cox (beoogd bestuurslid Penningmeester) en Tony Ouwendijk, Peter Sauer, Anko Teulen, Floris-Jan den Houting en Patrick Bruijnes als Technisch Management.
  • De Coördinator Jongste Jeugd die achter de schermen druk bezig is om na de winterstop met de Edese Hockey League te starten. De kinderen van de Hockeyschool gaan dan een interne competitie spelen wat voor heel veel spelplezier en gezelligheid zorgt.
  • Max Ostermeijer die samen met Bert Bunnik, Amber van Offeren en Peter Sauer inhoud geeft aan het Twinning programma met Denemarken. Samen met de Europese Hockey Federatie (EHF) is de KNHB een nieuw Twinning programma gestart in aanloop naar het EK 2021. Hiermee wordt een structurele uitwisseling tussen Nederlandse hockeyverenigingen en Europese Nationale Hockey Federaties gecreëerd. Het doel is om bepaalde thema’s (of gebieden) verder te ontwikkelen. Fijn dat we onze kennis met Denemarken kunnen delen om hen verder vooruit te helpen. 

Save-the-date

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 9 december zullen we bovenstaande en andere zaken nader bespreken. We horen ook graag hoe jij over MHC Ede denkt. We nodigen je dan ook van harte uit om bij de (digitale) ALV aanwezig te zijn. Meer informatie volgt.

MHC Ede, dat zijn wij samen. Een familievereniging met leden, vrienden en ouders die voor elkaar klaarstaan en met volle energie hun schouders onder de club en het verenigingsleven zetten. Ook in tijden dat het minder gaat. En dat is van onschatbare waarde.

Sportieve groet,

Namens het bestuur, Alex Kiffen