Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Vacature(s) Wervingscommissie

8-5-2021
Nieuwsafbeelding

Vind jij het ook belangrijk dat MHC Ede elk jaar voldoende aanwas van nieuwe leden krijgt? Zodat we voldoende spelers voor de verschillende teams hebben en iedereen naar zijn of haar eigen niveau en behoeften kunnen indelen? Dat nog meer mensen met onze geweldige sport en club kennismaken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Al jaren hebben we op MHC Ede een actieve en gezellige Evenementencommissie Jongste Jeugd, welke zich bezighoudt met evenementen en wervingsacties voor de Jongste Jeugd. Vanaf het nieuwe seizoen, gaan we deze activiteiten echter splitsen én uitbreiden. Daarom starten we een commissie die zich alleen bezighoudt met wervingsactiviteiten.

Samen met de andere commissieleden organiseer je verschillende hockeyclinics voor nieuwe leden en hockeygymlessen op basisscholen. Je zorgt voor de planning en de organisatie hieromheen. Uiteraard doe je dit niet alleen. Samen met onze hockeytrainers en de andere leden van de Wervingscommissie vorm jij een team. 

Wil je 1 á 2 uur per week investeren in de Wervingscommissie en iets meer tijd rondom een activiteit? Vind jij het leuk om een paar keer per seizoen een kleinschalige wervingsactiviteit op te zetten? Houd je van organiseren en neem je graag eigen initiatief? 

Meld je dan snel aan voor deze nieuw op te zetten commissie. Stuur een mailtje naar Jacqueline Schumer via [email protected]