Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Uitnodiging voor Hockeyfestival: kom je ook?

26-10-2021
Nieuwsafbeelding

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar? Dan nodigen wij jou van harte uit voor het Hockeyfestival van MHC Ede!

Op woensdag 3 november a.s. staat een professioneel team klaar om samen met jou een fantastische en sportieve middag te beleven. Je mag gratis deelnemen, hebt geen hockey-ervaring nodig en de club zorgt voor een stick en bitje. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je aanmelden.  

Samen met de KNHB en SportWays ga je deze middag aan de slag met (het verbeteren van) basistechnieken, zijn er leuke spelactiviteiten en doe je mee aan een heuse hockey-escape. MHC Ede kan deze middag organiseren vanwege alle mensen die de club een warm hart toe dragen. Zij hebben massaal ‘Ede Doet’ bonnen ingezameld om deze middag mogelijk te maken.   

Check hieronder hoe laat je kunt deelnemen: 

  • 15.00 - 16.30 uur: voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar
  • 16.30 - 18.00 uur: voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar

 

In de flyer hieronder vind je alle informatie over het festival. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee en wie weet ervaar jij straks ook hoe leuk hockey is. Het belooft in ieder geval een sportieve en gezellige middag te worden. 

Vergeet je niet van tevoren aan te melden en dan zien wij jou graag op woensdag 3 november! 

Heb je vragen over het Hockeyfestival? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

MHC Ede | Bosrand 17 | 6718 ZN Ede | www.mhc-ede.nl