Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Hockeyfestival voor jongste jeugd en geïnteresseerde kinderen

21-10-2021
Nieuwsafbeelding

Primeur: speciaal voor de jongste jeugd en geïnteresseerde kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar organiseren wij het Hockeyfestival.

Op woensdag 3 november belooft het een geweldige middag te worden. Want samen met de KNHB en SportWays gaan we aan de slag met (het verbeteren van) basistechnieken, zijn er leuke spelactiviteiten en doe je mee aan een heuse hockey-escape.

We kunnen deze middag organiseren vanwege alle mensen die de club een warm hart toe dragen. Zij hebben massaal ‘Ede Doet’ bonnen gedoneerd om deze middag mogelijk te maken.   

 

Neem vriendjes en vriendinnetjes mee!

Om nog meer kinderen te laten genieten van een sportieve en gezellige middag mag je vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Wie weet krijgen zij het hockeyvirus ook te pakken.

 

Datum en tijden

Woensdag 3 november

15.00 - 16.30 uur: Hockeyschool, Funkeys en F-jes

16.30 - 18.00 uur: E6 en E8

 

Aanmelden

Vergeet je niet voor 31 oktober aan te melden. Dit geldt ook voor de vriendjes/vriendinnetjes die je meeneemt.

 

Deel de berichten op social

Help je mee om zoveel mogelijk kinderen te informeren over het Hockeyfestival? Deel dan de berichten die we op facebook en insta plaatsen. Alvast bedankt!


Reguliere training vervalt

De reguliere trainingen vervallen deze middag. Zo kan iedereen deelnemen aan dit hockeyfestijn.