Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Basisscholen opgelet: MHC Ede biedt sportcomplex aan voor de Koningsspelen!

5-11-2021
Nieuwsafbeelding

Meer dan een miljoen kinderen van ruim 6.000 basisscholen nemen volgend jaar deel aan de 10e editie van de Koningsspelen. Het organiseren van de Koningsspelen is voor basisscholen best een klus. Daarom heeft MHC Ede zich aangemeld om hierbij te helpen, zodat we samen op ons prachtige sportcomplex een grote groep kinderen kunnen ontvangen om te komen sporten en, als onderdeel van het programma, te laten ervaren hoe leuk hockey is. 

Op het speciale ‘Koningsmatch Platform’ kunnen basisscholen zien wat MHC Ede voor hen kan betekenen. Wij zijn benieuwd met welke basisschool wij komend jaar de 'match' kunnen maken en zo voor een onvergetelijke editie van de Koningsspelen kunnen zorgen.

Tip: informeer de schoolleider en/of leerkrachten van de basisschool van jouw kind(eren) over deze gave mogelijkheid en wie weet vieren jullie straks de Koningsspelen op MHC Ede.

#koningsspelen2022 #bidonkrat #hockey #basisscholen #ede #MHCEde #koningsmatch #sportief koningsspelen helpendehand