Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Extra informatie ALV woensdag 24 november

19-11-2021
Nieuwsafbeelding

Het bestuur van MHC Ede nodigt je van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 24 november. Vanaf 19.30 uur ontvangen we je in het clubhuis met koffie en thee en om 20.00 uur starten we de vergadering.  

Coronamaatregelen 

De ALV is met en zonder coronatoegangsbewijs bij te wonen, omdat we de horeca gesloten houden en we conform de coronaregels spreken van een bijeenkomst. Voor een bijeenkomst geldt dat er een keuze gemaakt kan worden voor de coronacheck of de 1,5 meter regel. Hiervoor splitsen we het clubhuis in 2 delen: een gedeelte waar je je coronatoegangsbewijs laat scannen en plaats kan nemen zonder persé op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten en een ander gedeelte waar je zonder coronatoegangsbewijs kunt zitten, maar hierbij de 1,5 meter afstand in acht moet nemen.  

Wat gaan we bespreken? 

Tijdens deze ALV staat de Jaarrekening 2020-2021 van MHC Ede centraal. Deze lichten we als bestuur toe en wij vragen je om goedkeuring van de Jaarrekening alsmede decharge voor het bestuur. 

Daarnaast zal er een wijziging in het bestuur besproken worden, lichten we de ondernomen wervingsactiviteiten en de resultaten daarvan toe en zal T&O een toelichting geven op de start van het seizoen en de te verwachten ontwikkelingen. 

Tijdens de vergadering heb je gelegenheid tot het stellen van vragen. Heb je nu al vragen, dan kun je deze alvast mailen aan het bestuur via [email protected]

Graag tot woensdag 24 november op de club! 

NB: de agenda is al eerder rondgestuurd en kun je tevens vinden op het besloten deel van www.mhc-ede.nl