Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

Uitbreiding Scheidsrechterscommissie is keihard nodig: help mee!

1-8-2022
Nieuwsafbeelding
Altijd fijn als er goede scheidsrechters op jouw wedstrijd staan. Scheidsrechters die kennis van zaken hebben, kordaat fluiten en de wedstrijd goed in de hand hebben. Maar dat komt niet vanzelf. Hiervoor heb je een Scheidsrechterscommissie nodig die leden opleidt en begeleidt tot scheidsrechter. Die scheidsrechters coacht en stimuleert om op een hoger niveau te fluiten en die de juiste scheidsrechter op de juiste wedstrijd indeelt zodat iedereen met plezier kan fluiten. 

Maar zonder uitbreiding van de Scheidsrechterscommissie gaat dat komend seizoen niet lukken. Want de Scheidsrechtercommissie bestaat nu alleen uit Amber van Offeren. Een topper, dat staat buiten kijf, maar ook zij kan dit niet alleen. En dit mogen we als vereniging ook niet laten gebeuren, want we zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de club, ook de arbitrage! 

Daarom zijn we op zoek naar minstens 5 enthousiaste mensen (spelers, ouders, jong en oud) met hart voor fluiten die samen met Amber uitvoering gaan geven aan de verschillende activiteiten van de Scheidsrechterscommissie. Aarzel niet en kom in beweging, hoe eerder hoe fijner. Het beleidsplan ligt al klaar, nu is het tijd om hier met jouw hulp concreet uitvoering aan te geven. 

Check onderstaande activiteiten en laat Amber weten wat jij gaat doen: 

Commissielid indelingen jeugd
  • Je bent verantwoordelijk voor het indelen van jeugdteams op de zaterdagen
  • Je controleert voor elk weekend of elk team scheidsrechters (van het juiste niveau) heeft aangewezen
Commissielid indelingen senioren
  • Je bent verantwoordelijk voor het indelen van seniorenteams op de zondagen
  • Je controleert voor elk weekend of elk team scheidsrechters (van het juiste niveau) heeft aangewezen
Commissielid examens
Je regelt alles rondom de examens: je nodigt de cursisten uit, staat klaar om eventuele vragen van cursisten te beantwoorden en communiceert de resultaten met de cursisten.

Commissielid begeleiders zaterdagen
Je zorgt ervoor dat er op zaterdag altijd iemand namens de scheidsrechterscommissie aanwezig is van de ‘begeleiders zaterdagen’.

Commissielid Club Scheidsrechters+ (CS+)
Je regelt alles rondom de CS+ opleiding, zoals het zoeken van nieuwe deelnemers, houdt contact met de huidige CS+’ers en organiseert (samen met de andere leden) workshops.

Commissielid algemeen
Je bent aanwezig bij vergaderingen, beslist mee over verschillende onderwerpen en helpt waar nodig.

Begeleiders zaterdagen
  • Je loopt op de zaterdagen met een herkenbaar jasje rond op de club als aanspreekpunt voor alles wat met scheidsrechterszaken te maken heeft
  • Je begeleidt nieuwe scheidsrechters en scheidsrechters die bij jou aangeven begeleiding te willen, met behulp van een formulier
Voor deze functie is het handig dat je zelf wat ervaring als scheidsrechter hebt, zo kun je andere scheidsrechters voldoende begeleiding bieden.

Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken om een of twee van deze functies te vervullen? Stuur dan een mailtje of appje naar Amber van Offeren via [email protected] of 06 227 418 32.

Het is tijd voor een nieuwe Scheidsrechterscommissie, pak je kans!

Namens het bestuur van MHC Ede,
Charlotte Persyn