Jongste jeugd

Junioren

Senioren

Caroussel D1kampioen_1920.jpg Caroussel_2_jeugd.jpg Kampioen_H1_1920.jpg Reserve_Heren1_4_header_1920_hoogte.jpg Reserve_Jeugd_2022_1920.jpg veldzijde (klein).jpg voorzijde (klein).jpg

In the spotlights: Anko Teulen en Sandrine Lau met de Keepersclub

25-5-2024
Nieuwsafbeelding
Anko Teulen en Sandrine Lau hebben de Keepersclub nieuw leven ingeblazen en zijn inmiddels een goed geoliede machine. Samen brengen zij onze keepers naar een hoger niveau. Anko verzorgt de trainingen en Sandrine regelt alles eromheen. 

Iedere dinsdagmiddag vind je Anko en Sandrine op Veld 1 waar de keepers uit de O18 t/m O12 training krijgen. Ook de senioren keepers maken gebruik van de keeperstraining. Veelal vaste keepers, maar ook de spelers van teams die geen vaste keepers hebben, komen op roulatiebasis naar de keeperstraining wanneer zij voor de wedstrijd ingepland staan op goal. 

In het weekend is Anko op het veld te zien bij MO16-1 als trainer/coach. Soms ook op zondag bij de mannen van Veteranen 45-3, die hij op donderdag training geeft.

Sandrine zie je op zaterdag langs de lijn bij MO12-1, waar haar dochter de goal verdedigt. Maar ook op zondag kijkt zij de wedstrijden van D1 en H1. 

Als club zijn wij ontzettend blij dat de keepersclub weer nieuw leven in geblazen is. Sandrine en Anko dank jullie wel!